Invitatiile – detaliul petrecerii tale

Pentru ca intr-un articol anterior v-am povestit despre cum se organizeaza un tea-party perfect, astazi dorim sa va prezentam cum sa creati si invitatiile perfecte.

Invitatiile reprezinta un element foarte important, nu numai pentru ca prietenii sunt anuntati de ora si locul de desfasurare a evenimentului, ci si pentru ca vor sti ce outfit sa imbrace, ce mici atentii sa aduca si la ce surprize sa se astepte pe parcursul zilei. Modalitatea de realizare a acestora depinde in totalitate de gazda, insa noi va recomandam sa le confectionati chiar dumneavoastra, astfel, aveti ocazia de a acorda un plus de valoare petrecerii si a va reflecta propria personalitate. Puteti sa le scrieti de mana sau sa le printati la computerul personal, insa asigurati-va ca textul cuprinde informatiile relevante si ca va adresati intr-o maniera politicoasa interlocutorului. La final, includeti si cateva randuri care sa aminteasca data pana la care trebuie sa isi anunte prezenta, precum si cateva indicatii cu privire la locatie.

Hartia cu aspect de mileu, sau simpla si decorata cu flori presate, dantele sau fundite este ideala pentru a organiza o petrecere a ceaiului in stil victorian, in propria gradina. De asemenea, mai jos aveti o gama variata a tipurilor de materiale care pot fi utilizate pentru a obtine un background de invidiat. Este suficient sa printati preferatul si sa il lipiti pe textura invitatiei, urmand ca informatiile sa fie scrise pe o foaie separata si atasata ulterior. Succesul va fi garantat prin nota sofisticata a detaliilor, iar invitatii dumneavoastra se vor simti apreciati.

Va invitam intr-un joc al creativitatii pentru obtinerea celor mai frumoase invitatii. Spor la imaginat!