Smochinele, gustul aparte din ceaiul tau

In postarea de azi ne-am propus sa iti vorbim putin despre smochine, acele fructe exotice pe care le gasesti de cele mai multe ori confiate. Desi le mancam ca atare sau le introducem in prajituri, smochinele se gasesc si in ceaiuri si au efecte benefice asupra organismului.

Fruzele smochinelor sunt foarte cunoscute pentru tratarea diebatului, insa ele au si alte calitati, precum ar fi: tratarea cirozei hepatice, a diverse probleme de piele sau tratarea diabetului zaharat. Smochinele in sine contin calciu, potasiu si fibre care ajuta la scaderea colesterolului, sunt utile in tratarea constipatiei datorita efectului lor laxativ, cresc energia si intaresc oasele. In acelasi timp, smochinele ne protejeaza impotriva insomniei si ne asigura o stare de sanatate generala buna.

La Rendez-Vous avem ceaiuri care contin smochine, unul dintre ele fiind L’Herbe Bleue. Este un ceai cu miros incredibil de frumos si gust deosebit, acesta continand pe langa smochine si alte fructe pe care va lasam sa le descoperiti in ceainarie. Daca nu te afli in Bucuresti trebuie sa te anuntam ca ai posibilitatea sa comanzi acasa ceaiurile preferate, facem livrari oriunde in tara :)

Iata linkul cu ceaiurile pentru acasa: CEAIURI PENTRU ACASA

Ne gasesti si pe pagina de Facebook la adresa: Facebook Rendez-Vous

 

 

 

Sursa foto: http://www.bbcgoodfood.com/content/knowhow/glossary/fig/