Incepe scoala la Rendez-Vous


E greu de crezut, dar zilele frumoase de vara sunt pe sfarsite si cat de curand scolarii isi vor pune ghiozdanele in spate si vor pasii catre curtea scolii. Nu numai ei, parintii si ei vor simti emotia reintoarcerii la scoala o data cu cei mici.

Chiar daca inceputul scolii va da batai de cap, ceainaria Rendez-Vous va recomanda o ceasca de ceai Serenite sau Melange du Titan. Primul dintre ele este o combinatie de fructe, precum pere, mandarine si macese, salvie, flori de portocale, iar al doilea este un bun afrodisiac datorita continutului de ginseng. Asadar, o data cu inceperea scolii asigurati-va ca tineti in frau stresul si diminetile nu vor fi agitate. De asemenea, un ceai de plante va poate inspira pentru a pregati pranzul scolarilor. Amintiti-va ca este bine sa respirati adanc si sa va relaxati, pregatirea pentru scoala trebuie sa fie un moment distractiv.

Si indata ce cei mici au intrat in clase este momentul perfect sa te asezi comod pe un scaun, sa-ti savurezi ceaiul si sa exclami: “Ahhh!”