De ce sa cumperi ceaiuri din plante?

O data ce ai incercat ceaiurile din plante este foarte posibil sa iti doresti sa continui sa le bei. Foarte aromate, aproape fara calorii si cu multe beneficii pentru sanatate, acestea sunt considerate “super-alimente”. Exista tot felul de combinatii, care mai de care mai interesante, amestecuri de plante medicinale similare pentru a maximiza efectul.

Rendez-Vous iti ofera posibilitea achizitionarii de ceaiuri vrac sau ambalate pentru ca tu sa descoperi aromele si sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Ai posibilitatea sa experimentezi amestecuri de arome noi si sa te aventurezi in cele mai inedite combinatii. Sigur, anumite combinatii sunt evidente, cum ar fi lavanda si vanilie, scortisoara si nucsoara, dar odata ce te familiarizezi cu aromele care iti plac, vei descoperi unele noi delicioase.

Atunci cand achizitionezi un ceai din plante, incearca sa alegi o aroma pe care nu o ai in camara ta. Ia in considerare categoria din care face parte: florale (Hibiscus sau flori de portocal), fructe, picante (Chai sau Scortisoara) sau de pamant (Rooibos sau musetel). Dupa ce ai stabilit categoria, alege o aroma noua, experimenteaza un gust nou.

Te asteptam in cadrul ceainariilor Rendez-Vous sa descoperi peste 200 de arome de ceaiuri.